Integritetspolicy

Vi på Mariehamns tryckeri värnar om skyddet av dina personuppgifter. Den här integritetspolicyn förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och delar dina personuppgifter. Genom att besöka vår hemsida accepterar du vår integritetspolicyn och vår behandling av dina personuppgifter.

Den här sidan informerar dig om:
Vilken information vi samlar in och varför
Vad informationen används till
Vem som har tillgång till informationen och hur informationen lagras
Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter
Mariehamns Tryckeri, “MTryck”, 0144951-2, Vikingagränd 2, 22100 Mariehamn, är personuppgiftsansvarig och ansvarar för personuppgifterna du lämnar till oss. MTryck kan anlita underbiträden för att behandla personuppgifterna i syfte att föra statistik över hemsidan och utföra tekniskt underhåll.

Uppgifter vi samlar in

Hur och varför vi samlar in uppgifter

Vi samlar in personuppgifter för att kunna tillverka och leverera kalendrar till dig. Vi samlar in IP-adresser för att kunna lagra anonym statistik i Google Analytics. Genom att besöka vår hemsida kan det komma att lagras kakor (cookies) på din dator. Dessa innehåller inga personuppgifter.

Informationen lagras och hanteras på ett säkert sätt inom EU eller av företag som deltar i Privacy Shield. MTryck lämnar aldrig ut eller säljer vidare personuppgifter till annan tredje part än vad som nämns i denna policy, med undantag för att uppfylla eventuell rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut.

Dina rättigheter
Om du av någon anledning vill att vi raderar personuppgifterna vi har om dig skickar du ett mail till info@mtryck.ax och meddelar vad din IP-adress var vid tidpunkten för ditt besök. På samma sätt kan du alltid maila oss om du vill veta mer om vilka uppgifter vi sparar om dig, t.ex. för att få ett utdrag över dessa.